Δημιουργικό

Αναλύοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέρουμε γραφιστικές υπηρεσίες και προτείνουμε ιδέες για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, επεξεργασίας φωτογραφιών, μεταβλητών δεδομένων και επιμέρους εφαρμογών, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια τεχνολογία με βελτιωμένη ροή εργασίας που επιτρέπει την εκτύπωση μιας εικόνας ή ενός κειμένου πάνω στο χαρτί απευθείας από ένα αρχείο. Αυτή η τεχνική αποφεύγει το σταθερό κόστος που προκύπτει από τις πιο ακριβές εκκινήσεις παραδοσιακών τυπογραφικών πιεστηρίων και επομένως είναι ιδανικό για όλες τις μεσαίες έως σύντομες διαδρομές.

Εκτυπώσεις Offset

Επί δεκαετίες, η εκτύπωση όφσετ είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα για να καλύψει τις πιο διαφορετικές ανάγκες: από μικρές έως μεγάλες διαδρομές, από εγχειρίδια έως καταλόγους τυπωμένα με ειδικά χρώματα, η διαδικασία αντιστάθμισης είναι μια τεχνική που εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία και ποιότητα. Στις Γραφικές Τέχνες Θεοδωρίδη διαθέτουμε πρέσες της Heidelberg αφιερωμένες σε διαφορετικούς τύπους εκτύπωσης, με ηλεκτρονικό έλεγχο χρώματος και με χρήση ακρυλικού ή λαδιού.

Κάθε μία από τις μηχανές που χρησιμοποιούνται επιτρέπει την επίτευξη αποτελεσμάτων της υψηλότερης δυνατής ποιότητας. Η πρόσθετη “αφή” παρέχεται από τις δεξιότητες των χειριστών που απαρτίζουν το προσωπικό της εκτυπωτικής αίθουσας.

Εκτύπωση plotter

Εκτύπωση σε μεγάλες διαστάσεις. Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης έως 1440dpi.

Βιβλιοδεσία

Μία από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας στην εταιρεία μας είναι η τέχνη της βιβλιοδεσίας. Είναι το τελικό στάδιο για τη δημιουργία ενός βιβλίου αφού έχει γίνει η εκτύπωση. Βιβλιοδεσία στο χώρο των εκτυπώσεων εννοούμε το δέσιμο των τυπογραφικών εντύπων μεταξύ τους και το ράψιμο τους σε ένα ενιαίο σώμα. Είναι όλες οι εργασίες που γίνονται για να δοθεί η τελική μορφή στο έντυπο.

Τα είδη της βιβλιοδεσίας:

  • Βιβλιοδεσία με απλή κόλλα (θερμοκόλληση): πρόκειται για μία οικονομική λύση, μια απλή βιβλιοδεσία όπου με την κόλλα μετατρέπουμε το έντυπο σε ένα συμπαγές βιβλίο, ομοιόμορφο με επίπεδη κολλητή σκληρή ράχη από πλαστικό.
  • Βιβλιοδεσία με μεταλλικό σπιράλ: η χρήση του μεταλλικού σπιράλ έχει μία πιο επίσημη σημασία καθώς χρησιμοποιείται σε σημαντικές παρουσιάσεις, επαγγελματικές συνήθως, σε καταλόγους και σε διαφόρων ειδών εργασίες (π.χ. διπλωματική). Ο πελάτης επιλέγει το εξώφυλλο, εάν θέλει να έχει διάφανη μεμβράνη, επιλέγει το οπισθόφυλλο καθώς επίσης και το χρώμα που προτιμά να έχει το μεταλλικό σπιράλ.
  • Βιβλιοδεσία καρφίτσας: με τον όρο καρφίτσα εννοούμε το δέσιμο του εντύπου με δύο μεταλλικές καρφίτσες στη ράχη του
  • Βιβλιοδεσία με κλωστοραφή: ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους βιβλιοδεσίας. Χρησιμοποιείται κυρίως για να δένονται με αυτόν τον τρόπο τα περισσότερα βιβλία. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη βιβλιοδεσία μπορούμε να επιλέξουμε πιο μαλακό εξώφυλλο.